Rutes d’un dia

MOUNTAINBIKE

Zona Cap de Creus, Roses, Cadaqués, Port de la Selva

Guiat o autogiat  Assegurança    30-40km    1300m  Mitjà-Alt

Es tracta d’una ruta circular d’anada i tornada amb mountainbike fins a Cadaqués o Port de la Selva. Hi ha varis recorreguts, en funció del nivel tècnic dels participants organitzarem la ruta. Pistes, corriols o trialeres per els més atrevits. Sens dubte, una ruta molt maca però que requereix un cert nivell físic. Ruta per descobrir i gaudir del Parc Natural de Cap de Creus en estat pur.

 

Entre la terra i el mar és un espai d’una bellesa peculiar amb  una elevada qualitat biòlogica, geològica i paisatgística que el descriuen com a paratge únic al món. Una costa abrupte i tallada per penya-segats. Inclús el vent de tramuntana que hi bufa, han ajudat a crear aquest magnífic paisatge. També conegut com a font d’inspirador artística de Salvador Dalí.

Està situat a la part més oriental de la península Ibèrica, al nord de la Costa  Brava. Fou el primer parc maritimoterrestre del país.

Zona Albera, Cantallops, Requesens

Guiat o autogiat  Assegurança  30-40km    800/1800m  Mitjà-Alt

Us proposem una ruta circular al  Castell de Requesens, o pels més valents una ruta fins el seu cim més alt, el Puig Neulós. Hi ha varis recorreguts, en funció del nivel tècnic dels participants organitzarem la ruta. Pistes, corriols o trialeres per els més atrevits. Una ruta molt maca i completa que requereix un cert nivell físic.

 

La serra de l’Albera s’estén pel tram oriental dels Pirineus, des del coll del Pertús fins a la Mediterrània. És un espai d’interès natural i paisatgístic de primer ordre, amb zones d’una vegetació frondosa, antiga i diversa, i edificacions i vestigis humans antiquíssims.

La zona presenta una densitat de monuments megalítics considerable, la més elevada de Catalunya, amb gran quantitat de dòlmens i menhirs, com el de la Murtra o Pedra Gentil. Destaca també el patrimoni d’art romànic, amb una gran quantitat de parròquies i ermites, i el monumental monestir benedictí de Sant Quirze de Colera, joia del romànic català, recentment restaurat.

 

CICLOTURISME

Zona Aiguamolls de l’Empordà, descobreix aquest parc natural

Guiat o autogiat  Assegurança    20-30km    0m  Baix

Diverses opcions de ruta passant per diferents municipis , fent la volta entre diferents pobles medievals, visitant els estanys o bé seguint la desembocadura del Fluvià. Ruta cicloturística per descobrir una de les zones d’aiguamolls més gran de Catalunya.

 

Consta de tres zones de reserva natural, l’illa de Caramany, les Llaunes (llacunes litorals salobres) i els Estanys (entre els quals hi ha el de Vilaüt) i una zona de reserva parcial. En total té una extensió de 4.866 hectàrees, al nord està delimitat per la Muga i al sud, pel Fluvià.

Els municipis que en formen part són: L’Armentera, Castelló d’Empúries, L’Escala, Palau-saverdera, Pau, Pedret i Marzà, Peralada, Roses, Sant Pere Pescador.

Zona La Muga, segueix el camí del riu

Guiat o autogiat  Assegurança    20-60km    300m Mitjà 

Ruta cicloturiste que recorre el curs de La Muga, travessa les poblacions de Costoja, d’Albanyà, Sant Llorenç de la Muga, Boadella d’Empordà, Les Escaules, Pont de Molins, Cabanes, Vilanova de la Muga, Castelló d’Empúries i Empuriabrava. Es pot fer un tram  o bé per etapes.

 

La Muga  neix sota el Pla de la Muga (1186 m d’altitud), al sud de la muntanya de Montnegre. Rep principalment les aigües de la zona axial dels Pirineus, travessa per profundes valls i surt per Pont de Molins a l’ampla plana de l’Alt Empordà. Prop de Darnius ha estat embassat (pantà de Boadella) i quant s’acosta a  Peralada rep el Llobregat d’Empordà i després el Manol. Desemboca al golf de Roses, al terme municipal de Castelló d’Empúries, entre els Aiguamolls de l’Empordà i Empuriabrava.

LLOGUER DE BICILETES

LLOGUER DE BICILETES

Lloguer de bicicletes de montanya i cicloturisme, estan a la teva disposició

TRANSFER D'EQUIPATGE

TRANSFER D'EQUIPATGE

No saps què fer amb el teu equipatge quan comencis l’aventura? Nosaltres et transportem les maletes a cada etapa o tram.

TRANSFER DE BICICLETES

TRANSFER DE BICICLETES

Necessites transportar la bici? Nosaltres la recollim i la portem al lloc que ens indiquis. ( 15 € trajecte)